1. Odpowiedzialność za całokształt funkcjonowania gastronomii - operacyjnie, stażowo i zespołowo
2. Zarządzanie zespołem: rekrutacja, grafiki, standardy pracy, rozwój personelu
3. Współpraca z szefem kuchni - ustalanie oferty, wdrażanie nowej karty, szkolenie produktowe
4. Wdrażanie i nadzór nad procesami operacyjnymi (HACCP, BHP, kontrola stanów magazynowych)
5. Współzarządzanie sprzedażą, kosztami i jakością obsługi gastronomi w celu maksymalizacji przychodów i zysków
6. Stała kontrola jakości produktu i obsługi, poziomu zadowolenia gości z usług gastronomicznych oraz konferencyjnych
7. Udział i nadzór w miesięcznych i rocznych inwentaryzacjach
8. Współtworzenie i przygotowanie kart menu, ofert sprzedażowych w gastronomii oraz akcji promocyjnych
Możliwośc zatrudnienia w ramach umowy zlecenia ze stawką 65 zł/h
StPr/25/0479
data rozpoczęcia pracy od 23.05.2025
wynagrodzenie od od 11 000 PLN