Zamknij

Robotnik gospodarczy

Nr oferty: StPr/25/0217Dodane przez: kontakt przez PUP

Warunki pracy i płacy
Miejsce pracy: Wałcz, powiat: wałecki, woj: zachodniopomorskie
: - organizowanie własnego stanowiska pracy zgodnie z przepisami i zasadami bezpieczeństwa i higieny pracy, ergonomii, ochrony przeciwpożarowej i ochrony środowiska - obsługa kosiarki do koszenia trawy - prace porządkowe na cmentarzu
Rodzaj umowy: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Data rozpoczęcia: 14.07.2025
: 2 066,30 PLN
System wynagradzania:
Dane pracodawcy:
Pracodawca: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Adres: Wojska Polskiego 41, 78-600 Wałcz, powiat: wałecki, woj: zachodniopomorskie
Osoba do kontaktu: Robert Szumski
Numer telefonu: 672585066 w. 149
E-mail: [email protected]
Język aplikacji: polski
Wymagane dokumenty: skierowanie
Sposób kontaktu
przekazania dokumentów:
- organizowanie własnego stanowiska pracy zgodnie z przepisami i zasadami bezpieczeństwa i higieny pracy, ergonomii, ochrony przeciwpożarowej i ochrony środowiska - obsługa kosiarki do koszenia trawy - prace porządkowe na cmentarzu
StPr/25/0217
data rozpoczęcia pracy od 14.07.2025
wynagrodzenie od 2 066,30 PLN

sprzedaż, obsługa klienta, kasy fiskalnej, inwentaryzacja, towarowanie sklepu
StPr/25/0214
data rozpoczęcia pracy od 01.07.2025
wynagrodzenie od od 4 666 PLN

- przygotowanie posiłków na wynos - wydawanie dań gotowych - sprawdzanie przydatności półproduktów do spożycia - smażenie i gotowanie - dbanie o przadek w miejscu pracy - praca na zmywaku
StPr/25/0208
data rozpoczęcia pracy od 06.06.2025
wynagrodzenie od od 4 666 PLN

-systematyczne prowadzenie indywidualnych zajęć z zakresu rehabilitacji ruchowej w Stowarzyszeniu z dziećmi, młodzieżą oraz osobami dorosłymi -tworzenie i realizacja Indywidualnych Planów Działania beneficjentów -dokumentowanie podejmowanych działań w ramach prowadzonych zajęć
StPr/25/0206
data rozpoczęcia pracy od 03.06.2025
wynagrodzenie od od 7 500 PLN

1. Odpowiedzialność za całokształt funkcjonowania gastronomii - operacyjnie, stażowo i zespołowo 2. Zarządzanie zespołem: rekrutacja, grafiki, standardy pracy, rozwój personelu 3. Współpraca z szefem kuchni - ustalanie oferty, wdrażanie nowej karty, szkolenie produktowe 4. Wdrażanie i nadzór nad procesami operacyjnymi (HACCP, BHP, kontrola stanów magazynowych) 5. Współzarządzanie sprzedażą, kosztami i jakością obsługi gastronomi w celu maksymalizacji przychodów i zysków 6. Stała kontrola jakości produktu i obsługi, poziomu zadowolenia gości z usług gastronomicznych oraz konferencyjnych 7. Udział i nadzór w miesięcznych i rocznych inwentaryzacjach 8. Współtworzenie i przygotowanie kart menu, ofert sprzedażowych w gastronomii oraz akcji promocyjnych Możliwośc zatrudnienia w ramach umowy zlecenia ze stawką 65 zł/h
StPr/25/0479
data rozpoczęcia pracy od 23.05.2025
wynagrodzenie od od 11 000 PLN

technolog
StPr/25/0180
data rozpoczęcia pracy od 02.05.2025
wynagrodzenie od od 5 000 PLN